OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

fill character underscore

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> OpenOffice.org Writer
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Mike_BVV
Newbie
Newbie


Joined: 20 Mar 2007
Posts: 2

PostPosted: Tue Mar 20, 2007 12:17 am    Post subject: fill character underscore Reply with quote

I have a problem in OO 2.0.4. I set an tabulator and make an fill character (underscore). In OO it is all OK, only if I print such an document there are problems. Only the first an the last character for the underscores will be printed.

If I took another fill character the are no problems.

Are there any problems in creation of the postscript document?

Thanke you,

Mike_BVV
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Bhikkhu Pesala
Super User
Super User


Joined: 23 Aug 2005
Posts: 2324
Location: Seven Kings, London, UK

PostPosted: Tue Mar 20, 2007 12:40 am    Post subject: Reply with quote

It seems to be working OK here.
_________________
Fonts * Opera * Oo Tips * FAQ * New Forum
Oo 2.3.1 * Win XP
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
foxcole
Super User
Super User


Joined: 19 Jan 2006
Posts: 2771
Location: Minneapolis, Minnesota

PostPosted: Tue Mar 20, 2007 5:37 am    Post subject: Re: fill character underscore Reply with quote

Mike_BVV wrote:
I have a problem in OO 2.0.4. I set an tabulator and make an fill character (underscore). In OO it is all OK, only if I print such an document there are problems. Only the first an the last character for the underscores will be printed.

If I took another fill character the are no problems.

Are there any problems in creation of the postscript document?

I've never seen that problem Does it happen when you create a PDF, too? If not, I'd suggest updating or reinstalling your printer driver.
_________________
Cheers!
---Fox

WinXP Pro SP2, OOo Portable 2.3.1, OOo local 2.4 RC4
New OpenOffice forum: http://user.services.openoffice.org/en/forum/
Manuals: http://documentation.openoffice.org/manuals/index.html
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address Yahoo Messenger
Mike_BVV
Newbie
Newbie


Joined: 20 Mar 2007
Posts: 2

PostPosted: Tue Mar 20, 2007 6:25 am    Post subject: Reply with quote

Hallo foxcole,

thanke You for your answer.

If I create an PDF everything is OK. It happens if I create postscript files.
Therefore it is also possible to go around the error.

Mike_BVV
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> OpenOffice.org Writer All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group