OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

Fonts

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> OpenOffice.org Writer
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Aark
Newbie
Newbie


Joined: 20 Apr 2007
Posts: 2

PostPosted: Fri Apr 20, 2007 9:57 am    Post subject: Fonts Reply with quote

Hi

As a new user, I have found that some of the fonts I was using are not recognised on Open Office. This has applied to "Bookman Old Style" and "Old English".

Open Office knows the title of the font, but cannot reproduce it.

Any help would be much appreciated.
Back to top
View user's profile Send private message
Bhikkhu Pesala
Super User
Super User


Joined: 23 Aug 2005
Posts: 2324
Location: Seven Kings, London, UK

PostPosted: Fri Apr 20, 2007 11:50 am    Post subject: Reply with quote

Are you using Windows? If so, try running the Fix Fonts Folder Utility from High-Logic. The fonts may not be registered (installed) properly.
_________________
Fonts * Opera * Oo Tips * FAQ * New Forum
Oo 2.3.1 * Win XP
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Aark
Newbie
Newbie


Joined: 20 Apr 2007
Posts: 2

PostPosted: Fri Apr 20, 2007 2:00 pm    Post subject: Fonts Reply with quote

Thank you so much for your response. I will try your suggestion.

Many thanks.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> OpenOffice.org Writer All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group