OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

Spelling checker

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> OpenOffice.org Writer
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Philip Lynn
General User
General User


Joined: 04 Mar 2007
Posts: 7
Location: Brighton, UK

PostPosted: Fri Sep 21, 2007 2:18 pm    Post subject: Spelling checker Reply with quote

The spell checking has stopped working for some documents Confused
It has affected both writer and Word.
This is also noticable in email client Thunderbird and outlook express.
When called the checker form appears but does not correct anything but says it has finished the whole document.very confusing. Confused

Thanks in advance

Philip
Back to top
View user's profile Send private message
foxcole
Super User
Super User


Joined: 19 Jan 2006
Posts: 2771
Location: Minneapolis, Minnesota

PostPosted: Fri Sep 21, 2007 6:33 pm    Post subject: Re: Spelling checker Reply with quote

Philip Lynn wrote:
The spell checking has stopped working for some documents Confused
It has affected both writer and Word.
This is also noticable in email client Thunderbird and outlook express.
When called the checker form appears but does not correct anything but says it has finished the whole document.very confusing. Confused

First, see if this helps:
Sticky: [ Poll ] Tutorial for Spell check and Language configuration

If that doesn't help, then we need to know a lot more about what you're seeing. But I think you'll find what you need there.

Does it affect the same documents in Writer and Word (if you open a Word document in Writer, for example)? Do you mean Writer and Word documents or Writer and Word applications? That is, are you working with .odt and .doc files in OOo, or are you running Writer and Word separately and noticing the spell checker not working? What do you mean by "some documents"---just new files? or older files that worked correctly before but don't now? or a random mix?
_________________
Cheers!
---Fox

WinXP Pro SP2, OOo Portable 2.3.1, OOo local 2.4 RC4
New OpenOffice forum: http://user.services.openoffice.org/en/forum/
Manuals: http://documentation.openoffice.org/manuals/index.html
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address Yahoo Messenger
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> OpenOffice.org Writer All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group