OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

Report Builder: Date and Time fields don't show as expected

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> OpenOffice.org Base
View previous topic :: View next topic  
Author Message
mobi-doc
OOo Enthusiast
OOo Enthusiast


Joined: 30 Jan 2007
Posts: 130
Location: Thessaloniki

PostPosted: Sat Sep 22, 2007 11:25 am    Post subject: Report Builder: Date and Time fields don't show as expected Reply with quote

I'm trying to put a datatime fild in a report using the new Sun Report Builder.
The Date field shows (for today's date) as "1976"! and the time field shows as "Error in expression" or shws as a number when the fields are in page header. When they are in report header they print ok.

This is not good policy to release a new version just before OOoCon (or just before Oktoberfest Smile). The presure for the strict timeline is leading to buggy releases.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Sliderule
Super User
Super User


Joined: 29 May 2004
Posts: 2499
Location: 3rd Rock From The Sun

PostPosted: Sat Sep 22, 2007 7:31 pm    Post subject: Reply with quote

mobi-doc:

I too, have noted the same 'opportunity' with the OpenOffice 2.3 Sun Report Builder

Opportunities include:
  • Cannot place date and / or time in Page Header, but it will work in Report Header
  • Time in Report Header cannot be formatted . . . and . . . AM/PM format will NOT display
  • Time in Report Header cannot display hours with 24 hour clock
  • Ruler in Report Builder only in CM . . . no option to use inches et.al.
Therefore, please use the link below to 'report' these 'opportunities' ( Smile ) to OpenOffice team.

http://qa.openoffice.org/ooQAReloaded/Docs/QA-Reloaded-HowToStart.html

Sliderule
Back to top
View user's profile Send private message
mobi-doc
OOo Enthusiast
OOo Enthusiast


Joined: 30 Jan 2007
Posts: 130
Location: Thessaloniki

PostPosted: Sun Sep 23, 2007 12:50 pm    Post subject: Reply with quote

I'm sorry, I don't have the time right now to decode every single date format error in Report Builder, and there must be so many of them.

Can someone else would try to do it and fill the issue, please?

Thanks.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> OpenOffice.org Base All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group