OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

adobe reader 8 problem with open office (swedish characters)

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> OpenOffice.org Writer
View previous topic :: View next topic  
Author Message
lloowen
Newbie
Newbie


Joined: 25 Jan 2008
Posts: 1

PostPosted: Fri Jan 25, 2008 8:43 am    Post subject: adobe reader 8 problem with open office (swedish characters) Reply with quote

Hello,

I've noticed that when I copy text containing Swedish characters åäöÅÄÖ from adobe reader 8 and then paste it into open office writer, it does not show the characters!

For example "Göteborg" becomes "Gö teborg" This only happens when copying from adobe reader 8 and then pasting into open office writer. This is quite annoying when you have a lot of text to copy and paste.

My operating system is pclinuxos

I'm using open office 2.3.0 and I'm using the linux version of adobe reader 8

Grateful for any help,

thanks
Back to top
View user's profile Send private message
lukeprog
Power User
Power User


Joined: 18 Apr 2004
Posts: 55

PostPosted: Fri Jan 25, 2008 1:37 pm    Post subject: Reply with quote

Does the font you are using in OOo include those characters?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> OpenOffice.org Writer All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group