OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

OpenOffice not opening properly

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> Setup and Troubleshooting
View previous topic :: View next topic  
Author Message
mick57
Newbie
Newbie


Joined: 16 Feb 2008
Posts: 2

PostPosted: Sat Feb 16, 2008 10:24 pm    Post subject: OpenOffice not opening properly Reply with quote

Everything that is clickable comes up as 0000 when any of the OO suite is opened

Thanks Mick
Back to top
View user's profile Send private message
hol.sten
Super User
Super User


Joined: 14 Nov 2004
Posts: 3533
Location: Hamburg, Germany

PostPosted: Sat Feb 16, 2008 11:32 pm    Post subject: Reply with quote

OOo version? Where downloaded? Operating system?
Back to top
View user's profile Send private message
mick57
Newbie
Newbie


Joined: 16 Feb 2008
Posts: 2

PostPosted: Sun Feb 17, 2008 8:38 am    Post subject: Reply with quote

hol.sten wrote:
OOo version? Where downloaded? Operating system?


OOo2.3 was packaged with Ubuntu 7.10

Mick
Back to top
View user's profile Send private message
hol.sten
Super User
Super User


Joined: 14 Nov 2004
Posts: 3533
Location: Hamburg, Germany

PostPosted: Sun Feb 17, 2008 8:42 am    Post subject: Reply with quote

mick57 wrote:
OOo2.3 was packaged with Ubuntu 7.10

Try the OOo version from openoffice.org: [Ubuntu] Installing OOo on Debian and Co.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> Setup and Troubleshooting All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group