OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

Lost chapter numbers in headings with user-defined styles!

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> OpenOffice.org Writer
View previous topic :: View next topic  
Author Message
mcfritt
Newbie
Newbie


Joined: 20 Mar 2004
Posts: 1

PostPosted: Sat Mar 20, 2004 4:41 pm    Post subject: Lost chapter numbers in headings with user-defined styles! Reply with quote

Hallo @all!

I have encountered the following problem or bug(?):
1. I have defined some user-defined styles for headings.
2. I enabled chapter numbering with the user-defined heading styles.
3. So far everything is fine. The text looks like, e. g.

1. xxxxxx
1.1 yyyyyyyy
1.2 zzzzzzzzz
2. aaaaaaaa

4. After saving the file and reloading it again, the text looks like:

1. xxxxxx
yyyyyyyy
zzzzzzzzz
aaaaaaaa

All chapter numbers except the first are lost. In the text and in the navigator window as well. This does not happen with the default header styles, only with user-defined ones!

I should mention that I actually use StarOffice7 (+patch). The problem occurs under WinXP as well as Linux.

has anybody encountered the same problems, i. e. is it a bug or is it only a problem of my installtion(s)???

Thank you!!!
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> OpenOffice.org Writer All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group