OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

Unable to run Open Office 2.4.1 as service

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> OpenOffice.org Macros and API
View previous topic :: View next topic  
Author Message
dragomirski
Newbie
Newbie


Joined: 19 Sep 2008
Posts: 1

PostPosted: Fri Sep 19, 2008 5:28 am    Post subject: Unable to run Open Office 2.4.1 as service Reply with quote

Hello,

I've read this article http://www.artofsolving.com/node/10 and i am trying to run OO as a service on Windows 2003 server. I've tried also on WIndows Vista and the result was the same. I get this error "Error 1053: The service did not respond to the start or control request in a timely fashion". On the other side a soffice.exe process is started but i can not communicate with it.

Anyone can help?

Best regards.
Back to top
View user's profile Send private message
hol.sten
Super User
Super User


Joined: 14 Nov 2004
Posts: 3533
Location: Hamburg, Germany

PostPosted: Sat Feb 28, 2009 7:58 am    Post subject: Re: Unable to run Open Office 2.4.1 as service Reply with quote

dragomirski wrote:
Anyone can help?

Looking for an answer for a similar question, I found this: http://ibgrueninger.de/blog/index.php/2008/06/07/openoffice-as-a-service/
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> OpenOffice.org Macros and API All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group