OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

3.0 Beta not updating

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> Setup and Troubleshooting
View previous topic :: View next topic  
Author Message
wahur
Power User
Power User


Joined: 22 Sep 2004
Posts: 62
Location: Tallinn, Estonia

PostPosted: Thu Sep 25, 2008 9:15 pm    Post subject: 3.0 Beta not updating Reply with quote

Hi all!
I post here, because I do not know about better place to ask. If you do, just let me know.

I tried out OOo Beta as soon as i came out and found myself pretty soon using in production. Initially it also upgraded successfully, until it reached version BEB300m3 (Build:9328).

Right now I see that new version is out, but upgrading from inside the app fails.
I am reluctant to upgrade manually, as this would mean losing changes that I have made to my dictionaries.

W
Back to top
View user's profile Send private message
AndrewZ
Moderator
Moderator


Joined: 21 Jun 2004
Posts: 4140
Location: Colorado, USA

PostPosted: Tue Sep 30, 2008 5:42 am    Post subject: Reply with quote

Installing an upgrade should not affect your profile directory. If you are worried about it, back it up first. See Path of user configuration for the location to backup by making a copy of it.
_________________
<signature>
* Did you solve your problem? Do others a favor: Post the solution
* OpenOffice.org Ninja
* BleachBit
</signature>
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
wahur
Power User
Power User


Joined: 22 Sep 2004
Posts: 62
Location: Tallinn, Estonia

PostPosted: Wed Oct 01, 2008 10:25 am    Post subject: Reply with quote

Yeah, cool. I know it is my own mistake - I just should have waited. I was using ET localisation, with spellers dictionaries etc. Which I got without making any extra effort, dowloading extra stuff - well, basically like it should be. After installing the new RC3 over the old Beta its all gone. Update feature is there for a reason.
Back to top
View user's profile Send private message
AndrewZ
Moderator
Moderator


Joined: 21 Jun 2004
Posts: 4140
Location: Colorado, USA

PostPosted: Wed Oct 01, 2008 10:42 am    Post subject: Reply with quote

I see what happened. The beta uses a different profile name like "ooo-dev3" instead of "openoffice.org", so just rename it
_________________
<signature>
* Did you solve your problem? Do others a favor: Post the solution
* OpenOffice.org Ninja
* BleachBit
</signature>
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> Setup and Troubleshooting All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group