OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

OOobasic: Problem deleting a file through ucb.SimpleAccess

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> OpenOffice.org Macros and API
View previous topic :: View next topic  
Author Message
marcoemporio
Newbie
Newbie


Joined: 12 Nov 2008
Posts: 1
Location: Madrid-Spain

PostPosted: Thu Nov 13, 2008 2:26 am    Post subject: OOobasic: Problem deleting a file through ucb.SimpleAccess Reply with quote

Hi, here a newbie.

Well, I am just trying to automatize some work and I have to move files in the process.
When I let the macro run, it crashes:

BASIC runtime error.
An exception occurred
Type: com.sun.star.ucb.InteractiveAugmentedIOException
Message: general error during transfer

This happens with the SimpleAccessinstance.move so as the SimpleAccessinstance.kill (I use the kill function after sucessfully copying the files)

It does not happens with all files, there are 3 files and ussually it crashes after moving or deleting 2 files.
What is really amazing is following: If I try to depure and let the code work step by step... It works!!! and delete or move all the files.

I do not know what to do. Any ideas?

Thanks

Platform: Win XP, OOo 3.0
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> OpenOffice.org Macros and API All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group