OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

Writing in any OO.org results in wrong characters

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> Setup and Troubleshooting
View previous topic :: View next topic  
Author Message
swingkyd
OOo Advocate
OOo Advocate


Joined: 15 Sep 2004
Posts: 479

PostPosted: Thu Dec 04, 2008 2:12 pm    Post subject: Writing in any OO.org results in wrong characters Reply with quote

When I write in OO.org in any program I get the following:
Quote:
This is the text ÈHelloÈ What is your nameÉ ' this should be “

When I should be getting this (As written in Notepad++):
Quote:
This is the text "Hello" What is your name? < this should be >

I just cannot figure out why.
My laptop is a toshiba Portege R500 with region settings in the OS set to English US (I'm from Canada and the laptop supposedly can do both Canadian English and Canadian Friench... so maybe it's this...but all other programs work correctly. It's just OO.org that does not.
Any help would be greatly appreciated. This just started happening and I don't know what I did!
OO.org 3 on Vista SP1 with latest updates as of today.[/code]
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> Setup and Troubleshooting All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group