OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

Can't change My Documents path

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> Setup and Troubleshooting
View previous topic :: View next topic  
Author Message
kerflop
Newbie
Newbie


Joined: 23 Oct 2007
Posts: 3

PostPosted: Sun Jan 04, 2009 8:24 pm    Post subject: Can't change My Documents path Reply with quote

Running OO 3.0.0 on Windows Vista. After installing OO, I changed the My Documents path from the default to the folder where I actually keep stuff. Then I changed it to a subfolder of that folder. At least, I thought I did -- that's what it says under Options - Paths. But it still insists on using the first folder I changed to. I've tried changing back to the default, and changing to various other folders, but no matter what I do, when I start the file open dialog it goes back to that same folder. Is there something else I have to do to get the change to work?
--
kerflop
Back to top
View user's profile Send private message
khelben1979
Power User
Power User


Joined: 26 Feb 2008
Posts: 54
Location: Sweden

PostPosted: Thu Jan 29, 2009 7:36 am    Post subject: Reply with quote

Have you tried to change the path inside Open Office?

Tools / Options
Paths: [My Documents C:\Documents.... etc.]
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
kerflop
Newbie
Newbie


Joined: 23 Oct 2007
Posts: 3

PostPosted: Thu Jan 29, 2009 5:13 pm    Post subject: Reply with quote

Yes, that's how I tried to change it, several times. The first time I changed it, it worked, but all subsequent changes were ignored -- it would show the correct path under tools/options/paths/My documents, but would still use the folder I first changed to.

But, oddly enough, just yesterday it started using the correct path, which has been shown in the options for several weeks. I have no idea why it suddenly changed, and now it ignores further changes. However, it's now using the correct folder, so the problem is solved, at least for the time being.

--
kerflop
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> Setup and Troubleshooting All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group