OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

soffice.bin 100% CPU usage?

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> Setup and Troubleshooting
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Guest






PostPosted: Tue Apr 20, 2004 3:57 am    Post subject: soffice.bin 100% CPU usage? Reply with quote

Every time I run OpenOffice and exit it, soffice.bin remains running and uses 100% CPU. I'm not able to kill soffice.bin and I have to close X down. Once I close X down, soffice.bin dies. Running WindowMaker, if that helps anything...
Back to top
Guest






PostPosted: Wed Apr 21, 2004 7:28 pm    Post subject: Reply with quote

wow. I'm the only one who has this problem?

Wouldn't be so bad if I could figure a way to kill soffice.bin, but right now running OpenOffice just once is a guarantee that I'm gonna have to restart X11.

Maybe I'll see what the folks at Gentoo board have to say...
Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> Setup and Troubleshooting All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group