OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

Black strips in HTML files converted from ODP/PPT

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> OpenOffice.org Impress
View previous topic :: View next topic  
Author Message
dev
General User
General User


Joined: 24 Dec 2008
Posts: 6

PostPosted: Tue Mar 24, 2009 1:40 am    Post subject: Black strips in HTML files converted from ODP/PPT Reply with quote

I use Open Office API to convert ODP/PPT to HTML. But after conversion most of the converted files have black strips covering the slide images.

The ppt from the link below gives me black strip on slide 12 (in the converted html)
http://library.nuim.ie/subjects/courses/documents/e-book_presentation.ppt

But when I convert manually using Open Office Application, there are no black strips in the converted file.

Could you please tell me why this happens? Is there some way by which I can prevent the black strips from occuring?
Back to top
View user's profile Send private message
fossie
General User
General User


Joined: 30 Mar 2009
Posts: 5

PostPosted: Mon Mar 30, 2009 2:38 am    Post subject: Reply with quote

Did you manage to get rid of the black parts in the slides?

I'm in the same boat; some (2 out of 100) don't get the image correct.

TIA,
Fossie
Back to top
View user's profile Send private message
dev
General User
General User


Joined: 24 Dec 2008
Posts: 6

PostPosted: Mon Mar 30, 2009 8:26 pm    Post subject: Reply with quote

The ppt i had mentioned above had a black patch when i converted it to html using open office api in linux. But when i converted to html using open office api in windows, there was no black strips. I am trying to figure out why this is happening.
Back to top
View user's profile Send private message
dev
General User
General User


Joined: 24 Dec 2008
Posts: 6

PostPosted: Mon Apr 20, 2009 10:17 pm    Post subject: Reply with quote

Could this be a problem with the library used for rendering images in linux?

I was able to produce html without black patches in windows. But the same code produces black patches in the html file when i run them in linux. Please help.
Back to top
View user's profile Send private message
Eusabia
General User
General User


Joined: 18 Feb 2007
Posts: 40

PostPosted: Thu Apr 23, 2009 3:45 am    Post subject: Reply with quote

Hi,

Even I face the same problem.
Any solution.

Regards,
Eusabia
Back to top
View user's profile Send private message
dev
General User
General User


Joined: 24 Dec 2008
Posts: 6

PostPosted: Thu Apr 23, 2009 5:04 am    Post subject: Reply with quote

No. I am still facing the same problem. Please let me know if you are able to come up with a solution.
Back to top
View user's profile Send private message
Eusabia
General User
General User


Joined: 18 Feb 2007
Posts: 40

PostPosted: Mon Apr 27, 2009 2:12 am    Post subject: Reply with quote

I've reported a bug here http://www.openoffice.org/issues/show_bug.cgi?id=101320
Back to top
View user's profile Send private message
nomad07
General User
General User


Joined: 31 Mar 2009
Posts: 5

PostPosted: Mon Apr 27, 2009 3:44 am    Post subject: Reply with quote

I'm having the same problem while running openoffice headless using jodconverter.
ppt to html conversion is having black strips like u said.but the same ppt to pdf conversion is working well. I tried the conversion using PyODconverter which is blackening the same set of slides..
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> OpenOffice.org Impress All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group