OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

Font Shadow in 3.1

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> OpenOffice.org Impress
View previous topic :: View next topic  
Author Message
johndmc
General User
General User


Joined: 17 Apr 2008
Posts: 7

PostPosted: Thu Jun 18, 2009 7:17 pm    Post subject: Font Shadow in 3.1 Reply with quote

An ODP presentation that works just fine in version 3.0 now exhibits this problem in 3.1.
In a text box (title, outline or text) the characters have a shadow. When I go to edit the text - the shadow disappears but then returns when completing the edit. When an intentional shadow is applied, the shadow gets a second shadow. It also shows up in the slideshow.

I tried this on a completely different system with the same results.
Building a new presentation seems to work just fine. The problem only appears with previous OOo or PowerPoint presentations that are opened or inserted. This seems to happen randomly - one slide will have the problem and the next will be ok.

Does anyone have any thoughts on this?
I would revert back to 3.0 but there seems to be a lot of good stuff in 3.1.
Thanks
_________________
Win XP SP, OOo 2.3.1 & 2.4.0
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> OpenOffice.org Impress All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group