OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

Impress & powerpoint Compatibility? (ppt display problem

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> OpenOffice.org Impress
View previous topic :: View next topic  
Author Message
fullmoonguru
Newbie
Newbie


Joined: 18 Feb 2011
Posts: 2

PostPosted: Fri Feb 18, 2011 2:24 am    Post subject: Impress & powerpoint Compatibility? (ppt display problem Reply with quote

Alignment of objects in slides is off when opening ppt files in Impress under Linux. Opening the same files in Impress in Windows seems OK (so far). Specifically, pictures & text overlap, & text looks different (even though the font is the sme name). Is there a solution to this issue? Everything else in OOo works great (well almost - have had some similar problems opening docx files in Writer).

OK, so this is weird. The ppt file that has problems in a machine running Linux Mint 9 (Ubuntu 10.04 - 64bit), with OOo, looks fine on a machine running Ubuntu Server 10.04 - 64bit. Both OOo versions are 3.2.0. I've tried matching resolutions, and all the settings seem to be the same in the OOo options.
Back to top
View user's profile Send private message
ftack
Moderator
Moderator


Joined: 27 Jan 2003
Posts: 3102
Location: Belgium

PostPosted: Fri Feb 18, 2011 3:43 am    Post subject: Reply with quote

Looks like a font issue. On one of your systems, the specific font is not installed on the system and is substituted by another font.
_________________
--
GNU/Linux (Ubuntu)
Back to top
View user's profile Send private message
fullmoonguru
Newbie
Newbie


Joined: 18 Feb 2011
Posts: 2

PostPosted: Fri Feb 18, 2011 10:48 am    Post subject: Reply with quote

Ahh - trickey! They both actually showed that it was Trebuchet. After your post though, I checked again because I figured that just had to be it. Even though it lists Trebuchet in the toolbar, when checking the fonts in the list, it wasn't there!

Installed mscore fonts & it's good now. Thanks for your help.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> OpenOffice.org Impress All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group