OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

printing problem

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> Setup and Troubleshooting
View previous topic :: View next topic  
Author Message
sad printer
Guest





PostPosted: Sat May 24, 2003 6:54 am    Post subject: printing problem Reply with quote

I have a problem printing to our network printer. I can print to my networked printer. But the text comes out all garbled (for instance, instead of saying "Nationwide" it prints "1$7,21:,'(" The text is garbled consistently - eg. an 'A' always prints out as '$' and a 'C' always as '&'. All of my other window$ apps print fine. Additionally, impress prints graphics fine, but, again, the print is scrambled.

Thoughts anyone?

Can the 1.031 patch be used on 1.1beta 2?

It's printing to our HP 4050. Thanks.
Back to top
Curtz
Super User
Super User


Joined: 19 Feb 2003
Posts: 554
Location: In vino veritas!

PostPosted: Sat May 24, 2003 8:54 am    Post subject: Reply with quote

No, 1.1 beta cannot be patched and does not need to.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> Setup and Troubleshooting All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group