OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

Scribus

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> General Discussion
View previous topic :: View next topic  
Author Message
jhbain
General User
General User


Joined: 28 Jan 2010
Posts: 10
Location: Wales UK

PostPosted: Wed Feb 03, 2010 10:12 am    Post subject: Scribus Reply with quote

I have only recently migrated to OO so still finding my way around.
I recently installed "Scribus" to eventually replace MS Publisher. The problem I have is that when I click to print the page I have constructed my printer goes into Fax mode.
This happens if I use the print icon or if I use file + print
If I use publisher then I do not have any problem, everything prints as normal.
The printer is a Lexmark 5470 all in one.
Has anyone any idea what causes this?
Any solutions?
Thanks in advance.
John
Back to top
View user's profile Send private message
Corfy
Moderator
Moderator


Joined: 14 Jun 2005
Posts: 1117
Location: Near Indianapolis, IN, USA

PostPosted: Wed Feb 03, 2010 10:49 am    Post subject: Reply with quote

You might want to make sure the document is set up for the right paper size. I have noticed a tendency for Scribus to default to A4 paper size rather than Letter. If that is the case, then the different size may be confusing your printer.

You can check the page size by going to File->Document Setup.
_________________
Laugh at life or life will laugh at you.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
jhbain
General User
General User


Joined: 28 Jan 2010
Posts: 10
Location: Wales UK

PostPosted: Wed Feb 03, 2010 12:36 pm    Post subject: Scribus Reply with quote

The page is A4 size, so I dont think thats the problem. I will have another go tomorrow and start from scratch again. Thanks for your assistance.
John
Back to top
View user's profile Send private message
jhbain
General User
General User


Joined: 28 Jan 2010
Posts: 10
Location: Wales UK

PostPosted: Wed Mar 10, 2010 12:56 pm    Post subject: Scribus Reply with quote

All sorted. Uninstalled then re-installed, now all working well Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> General Discussion All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group